Keuze, kwaliteit en service Sinds 1956
Traditie en moderniteit

ISOBEL, gesticht in 1956, is een bedrijf gespecialiseerd in de studie, de fabrikatie en de import van isoleeronderdelen : isoleerkannen (thermoskannen), voedselbewaarders, tafelisoleerkannen, pompkannen en wijnkoelers.

In 2004 werd ISOBEL een naamloze vennootschap naar Belgisch recht: Isobel Household SA, met een kapitaal van 62.500 EUR.

ISOBEL verkoopt jaarlijks meer dan 250.000 volledige artikelen aan haar cliënteel, dat bestaat uit grootwarenhuizen, groot- en kleinhandelaars in huishoudartikelen en geschenken, alsook uit groothandelaars in artikelen voor het hotelwezen.

Haar gunstige ligging kort bij Luik, met de haven van Antwerpen op minder dan 100 km en in het middelpunt van de autowegen naar Brussel, Antwerpen, Aachen, Maastricht, Charleroi en Lille, laat een snelle en efficiënte distributie toe van haar producten.

Sinds het begin van haar bestaan, verbindt ISOBEL er zich toe kwaliteitsartikelen aan te bieden onder garantie met een degelijke naverkoopdienst - alle onderdelen zijn beschikbaar in het bedrijf. De export is steeds een objectief van ons bedrijf geweest. Zij vertegenwoordigt meer dan 50 % van het zakencijfer. ISOBEL weet de uitdagingen die de verkoop buiten haar grenzen stelt, goed op te lossen.